Yritys

Johtokadun Auto valmiina palvelukseen!Paku

Yrityksemme perustettiin vuonna 2007 jatkamaan Suur-Savon Sähkön tytäryhtiö Suur-Savon Sähkötyö Oy:n toimintaa huoltamalla ja korjaamalla sähköyhtiön käytössä olevaa ajoneuvokalustoa ja työkoneita. Samalla aloimme tarjota vankkaa osaamistamme kokeneen henkilökunnan voimin yhä enemmän myös yksityis- ja yritysasiakkaille.

Pienkonehuolto ja –varaosapalvelut ovat täydentäneet valikoimaamme vuodesta 2009. Moottorisahat, ruohonleikkurit ja monet muut pienkoneet ovat meille tuttuja laitteita. Yleiskorjaamopalvelumme käsittää henkilö-, paketti- ja kevytkuorma-autot. Kuulumme Autonomi-korjaamoketjuun, jonka kautta pidämme tieto-taitomme ajan tasalla nyt ja tulevaisuudessa. Investoimme määrätietoisesti henkilökunnan osaamisen ohella myös nykyaikaiseen korjaamokalustoon ja testauslaitteisiin.

Haluamme kehittää palvelutarjontaamme edelleen. Korjaamomme kuusi ammattilaista taitavat monta eri osa-aluetta. Asentajiemme lukumäärä antaa mahdollisuuden erikoistua eri osa-alueille riittävällä syvyydellä. Viimeisimpänä palveluna olemme tarjonneet perinteisen pienkonehuollon lisäksi yksityis- ja yritysasiakkaillemme mönkijä- ja moottorikelkkahuoltoa vuodeta 2014 alkaen. Erityisosaamistamme ovat sähkölaitoksille tehtävät kalustohuollot ja korjaukset toimialueena koko Suomi. Omaamme laajan kalustotuntemuksen muun muassa nostoapuvälineiden, maadoituslaitteiden ja kaapelivaunujen osalta. Erikoishitsauspalvelumme avulla saamme korjattua vaativien erikoiskohteiden ohella kuntoon vaikka perämoottoreiden potkurit. Tärkein lenkki koko asiakaspalveluketjussamme löytyy korjaamomme ulkopuolelta. Toivottavasti se olet juuri sinä.

Tervetuloa mukaan!

Jyri Patja
Yrittäjä
Johtokadun Auto Oy